SPA MEDICAL – o destinatie cautata in urmatorii 1000 ani !!

SPA MEDICAL – o destinatie cautata in urmatorii 1000 ani !!

SPA MEDICAL – o destinatie cautata in urmatorii 1000 ani !!

Cu peste 2.800.000 mp de Spa realizate in intreaga lume, Grupul nostru de firme va poate transforma visul in realitate. www.fitness.com.ro  

Spa Rezidential – Privat Spa:

Având  la domiciliu propriul wellness și spa este un plus de confort. SPA-UL „de casa” este nu numai un element desosebit de benefic sanatatii, ci si un refugiu cotidian și un loc de socializare cu cei dragi.

 

Spa de zi – Day Spa:

Un spa de zi este un centru  wellness - spa, de sine statator ca afacere, cum au apărut multe în marile orașe, dar nu numai !

Sunt căutate și utilizate de către publicul larg, pentru câteva ore, una sau mai multe proceduri.

Vă putem realiza un concept studiat amănunțit, în special pentru atingerea Profitabilitatii. Tendințele în materie de “Spa de ZI” sunt tot mai complexe, timpul mediu petrecut in proceduri fiind de 4 ore.

 

Spa de hotel – Hotel Spa:

Wellness-Spa-urile pentru hoteluri sunt cu siguranță cele mai cunoscute, dar si dificile ca realizare Concept – trebuie respectat si augmentat specificul Hotelului.

Cu toate acestea, ele sunt cele mai profitabile prin fluxul de clienti asigurat. www.fitness.com.ro

Spa medical – Medical Spa:

Termenul de "spa medical" este pe buzele tuturor. Se pare că cererea tot mai mare pentru Spa-uri medicale este o schimbare spre "un stil sănătos de viață".

Un SPA medical reprezintă în primul rând un centru  specializat în care sănătatea și vitalitatea sunt elemente initiale si controlate, iar clienții interesați primesc sesiuni de coaching medical.

Acest lucru se întâmplă într-un ambient dedicat, sub controlul neintrerupt al unor specialisti in medicina sau medicina alternativa.

Mai mult decât atât, aveți nevoie de un operator de spa, care să se implice 100 % în operarea acestui tip specializat de spa și care este absolut devotat subiectului “medical spa”.

 

Centru de Bunăstare – Welness Center:

“Starea de bine” poartă în zilele noastre denumirea de ,,wellness” ca termen general.

Realizarea unui centru wellness trebuie amanunțit explorată, iar pentru a alege strategia corectă, trebuie să se efectueze o analiză de piață profesională. www.fitness.com.ro  

Aspectele culturale, turistice și specifice locatiei, obiectivele operatorului, infrastructura și multe altele trebuie să fie luate în considerare. Personalitatea viitorului proiect va primi o atenție specială și în funcție de rezultat, va vom oferi o gamă specifică de servicii si proceduri.

Spa de vacanță – Destination Spa:

 Resorturile cu hoteluri de tip SPA sunt de obicei axate pe o tematică bine evidențiată iar alegerea facuta de vizitatori, se face exclusiv in functie de acest lucru. www.fitness.com.ro

Aceste destinatii Spa se adresează tuturor : cuplurilor tinere, seniorilor, familiilor cu copii – toti urmarind o satisfactie maxima pentru 1-2 saptamani.

Este important să se ia în considerare că aceste persoane dețin culturi diferite și au necesitati si așteptări diferite, iar prin oferirea unei game largi de servicii customizate – vor veni si anul urmator.

Postat in 2016-12-21 de Cezar Gregoriev Fitness 0 1158

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare