Episod II: NOILE TENDINTE pentru 2020 IN FITNESS

Episod II: NOILE TENDINTE pentru 2020 IN FITNESS

  1.        Antrenamentul cu un Instructor Personal. DA, este bun si eficace, atâta timp cat acest Instructor are cunoștințe dobândite prin cursuri speciale si, mai ales, are Referințe. Nu orice instructor ce pretinde ca va antrenează – știe ce va trebuie exact Dvs. – pentru ca organismul Dvs. este unic. Așa ca, interesați-vă si consultați neapărat si un Kinetoterapeut.

Ideal ar fi sa ii găsiți pe amândoi in aceiași persoana !!

  1.        Antrenamentul Gravitațional – adică, acel tip de exerciții care mobilizează numai propriul corp, propria Greutate, fără adaosuri de gantere sau discuri. Faceți o deosebire intre Forță si Putere. Acest tip de antrenament se poate face aproape oriunde – in casa, in gradina, pe munte, pe plaja, etc. ceea ce se urmărește este creșterea si mărirea Puterii. Nu uitați – nu costa mai nimic!!
  2.        Neapărat in următoarea perioada:
  •          antrenamentele de fitness trebuie făcute Periodic si Regulat deci, un abonament la un Gym este util ca va mai obliga ….sa nu pierdeți banii….!?
  •          Abordați cat de cat si o Dieta potrivita. Întrebați in jur, un doctor, un kinetoterapeut, vedeți cum fac alții dar nu uitați ca fiecare corp in toate cele peste 7 miliarde de oameni din lume – este diferit si unic!
  •          Mental – gândiți pozitiv pentru reducerea Stresului  si dormiți mai mult !!

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

www.fitness.com.ro

Postat in 2020-01-14 de Cezar Gregoriev Fitness 0 1356
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare