EP 1: FITNESSUL INTUITIV! - Cezar Gregoriev

EP 1: FITNESSUL INTUITIV! - Cezar Gregoriev

FITNESSUL INTUITIV !

O data cu popularitatea din ce in ce mai mare a Fitnessului, a aparut si o parte negativa la multi dintre practicanti. Este vorba de presiunea psihica pe care o facem asupra noastra, in a fi „mai puternici” / „mai rapizi” / mai sanatosi .

Desigur, ne comparam tot timpul cu „frumosii si puternicii” acestei lumi, de pe la TV, sau din filme si asta, ne frustreaza, ne demoralizeaza si ne stresseaza = Antreneaza-te mai mult / Alearga mai mult /  Incarca cu 1 kg mai mult….etc.etc. astfel, ne construim niste repere, niste standarde pe care le consideram SUCCES dar, ne antrenam din motive gresite: sa nu ne mai simtim vinovati sau neputinciosi !!

Incetul cu incetul, aceste asa-zise obligatii, se dezvolta in antipatii si anxietate. Suntem diferiti – fiecare dintre noi este unic si ceea ce merge la unul dintre noi, strica sau este ineficace la altul, oricat ne-am antrena.

Aici trebuie sa descoperim, sa abordam Fitnessul Intuitiv!! ….adica, antreneaza, lucreaza si dezvolta ceea ce CORPUL TAU iti spune. Corpul tau, ca si in alte situatii cand – ti-e foame sau sete – iti va comunica CE ARE NEVOIE si PANA CAND ARE NEVOIE. Incearca sa-ti asculti corpul dar – sincer- fara prejudecati sub presiunea sociala.

Cele mai importante aspecte:

1.            Inainte de a intra in Sala de Fitness, fa-ti un Inventar al intregului corp, de la cap pana in varful degetelor de la picioare. Ce este incordat, ce s-a ingrasat prea mult, ce te doare chiar daca suportabil, etc. poate ca energie ai destula si atunci apelezi la un HIIT in acea sesiune de Gym.

(continuarea in episodul nr. 2)

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

www.fitness.com.ro

Postat in 2020-02-11 Fitness 0 1769
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare