FITNESS-UL: 300% CRESTERE

FITNESS-UL: 300% CRESTERE

Studii recente facute in Anglia si USA, prevad o crestere globala de 300% a industriei de fitness si wellness in urmatorii 10-15 ani.

Desigur se fac diferente intre zona Asiei si a tarilor in curs de dezvoltare precum Romania, si restul tarilor cu o industrie de fitness matura.

Deasemeni, se face o diferenta intre Miscare / Activitatea de FITNESS si activitatea de WELLNESS sau SPA, care include pe langa fitness si Functional (vezi www.fitness.com.ro ) si yoga, meditatii, diete, saune, nutritive, locatii biofilice, socializare terapeutica, etc.

Incluzand toate aceste activitati precum si cele conexe direct dependente, se calculeaza o Cifra de Afaceri de 4,3 trilioane de $

Nu se mai pune problema singulara a existentei unui numar suficient de Sali de fitness, ci a satisfacerii cat mai integrale a unor cerinte din ce in ce mai complexe din partea pietii.

Asadar, va exista un Gym in fiecare cartier care sa aiba si zona de fitness, de culturism, de cross-fit sau aerobica, antrenori privati, etc.

 


Locatiile care vor rezista vor fi cele care vor integra si aplicatiile digitale dedicate clientului, pentru a-i putea furniza o experienta si utilitate personalizata in Gym.

Mai importanta pentru crearea satisfactiei si retinerii in Club devine Estetica Clubului si designul aparatelorvezi https://fitness.com.ro/20-gama-monolith

Asadar, Fitnessul se va cristaliza ca LIFE STYLE si va deveni pentru fiecare utilizator un « Status Simbol » care trebuie intretinut si actualizat prin noutati, ca si in industria Fashion de exemplu.

Ca o tendinta in crestere din industreia de fitness – este interventia din ce in ce mai vizibila a Statului in finantarea si dezvoltarea miscarii de fitness pentru populatie (vezi UK), precum si a firmelor private, Personalul devenind din ce in ce mai putin si deci – o problema.

Speram ca si in Romania, Guvernul si persoanele autorizate sa inteleaga importanta unei Forte de munca sanatoase pe termen lung.

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

www.fitness.com.ro

Postat in 2019-10-24 de Cezar Gregoriev Fitness 0 1032
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare