Fitness clasic 

 • Gama XP Lux
  Gama XP Lux

  Definitia acestei game XP Lux de aparate fitness este MAXIMUM CONFORT & BIOMECANICA PERFECTA !

  Are multe Accesorii precum:

  •          Scaune (sezut si spatar) reglabile automat cu pistoane pe gaz / cadre si manere de incarcare, re-echilibrate cu pistoane / manere si pedale de pre-incarcare, pentru protejarea incheieturilor / treapta mica de incarcare de 2,5 kg / tapiterie rezistenta, folosita in ind.navala / etc. etc.

  Contine 37 de aparate de fitness din care 6 cu Patent International

 • Gama FitEvo
  Gama FitEvo

  Cea mai cuprinzatoare gama de aparate si banchete de fitness a producatorului Italian, avand 72 de repere, gama FIT EVO acopera toate grupele de muschi cu cel putin 2 aparate alternative, din care unele Circular Convergente pentru o cat mai naturala miscare de antrenament.

  Design modern pe structuri ovale / Materiale indelung cautate si alese / Accesorii utile pentru protejarea Utilizatorului – aparatele din gama FIT EVO au fost si sunt cele mai vandute.

 • Gama Monolith
  Gama Monolith

  00a-monolith-preview-home.jpg

  NOUA GAMA MONOLITH

  SOLID, RELIABLE, ECO-FRIENDLY, FUNCTIONAL, CUSTOMIZABLE

  International Patent

     Noua gama de aparate MONOLITH de la producatorul nostru Panatta, contine in prima faza 24 de aparate cu o Biomecanica de exceptie, dimensiuni si forme rotunjite pentru o atmosfera anti-stress, si noi materiale ECO. Luxul la indemana oricui! Redimensionarea acestei noi game de aparate, precum si pozitionarea ingenioasa a „pistonului cu greutati pe cablu” , permite dispunerea mai multor aparate in „nuclee de antrenament” . Posibilitati extinse de personalizare a aparatelor printr-o paleta larga de culori ptr. tapiterie cat si pentru structura metalica care este din aliaj otel cu grosimi intyre 3 si 10 mm.

 • Gama SEC
  Gama SEC

  Gama de aparate profesionale si banchete fitness robusta si simpla, cuprinde 42 de repere.

  Raportul Calitate / Prêt face din gama SEC o alternativa cautata pentru bugetele limitate.

  Alegerea gratuita a culorii Structura metalica si / sau Tapiterie,  completeaza o solutie viabila pentru orice sala de fitness.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Cerere