Salile de fitness - dupa Corona Virus

Salile de fitness - dupa Corona Virus

PRIMA MARE SCHIMBARE MONDIALA DE MENTATLITATE A SEC.XXI

Nu stim.. teoriile sunt multe, dar exista, cel putin la nivelul de “bun simt”, destule intrebari care nu au un raspuns: De ce s-a intamplat? / Cum s-a intamplat? / Cum s-a raspandit? / etc.

Pentru bransa noastra – FITNESS, SPA si WELLNES – este desigur o drama. Nimeni nu mai vine in Sala ca sa nu se contamineze, socializarea are de suferit, teama de a fi cate 2 se citeste in ochii tuturor.
Cauza - ?? ….desigur “mass media” la fel de nepregatita ca si noi. Ne-a luat pe toti mult mai rau decat al II-lea Razboi Mondial deoarece nu eram de loc pregatiti, nici mental si nici practic!!

Ce vom face dupa ce trece acest pericol al VIRUSULUI si restrictiile prezente ?? …care vor mai dura 4 poate 5 luni, noi sperand ca macar Craciunul sa-l sarbatorim fara Panica!
Ce vom face?...vom asista la fel de neputinciosi la dezvoltarea si maturizarea unei Crize Economice si Financiare. Asta e!

Dar daca tot am scapat de RESTRICTII (atunci cand vom scapa..!), toti vor navali sa recupereze “ in cautarea timpului pierdut” adica, vor navali in Gym-uri, Sali de spectacol, petreceri, intruniri, gratare si altele. Deci – pentru GYM-URI si Sali de Fitness va urma o perioada de activitate maxima si prelungita. Asta, logic, duce mai departe la – “Dragi mei cei care sunteti in branse sau sunteti interesati cu sau fara Finantari – acum e momentul sa va faceti Gymuri, sa va re-echipati salille, sa cautati locatii in care sa deschideti Sali de fitness.

Oricum, acest lucru -deschiderea unui Gym - dureaza 3-4 luni.
Stim, e greu, mai nimic nu functioneaza, toate merg mai incet DAR, faceti ceva, pregatiti revenirea….Pentru ca de revenit – VOR REVENI TIMPURILE BUNE!!

Noi la www.fitness.com.ro ce putem sa facem este sa va oferim tuturor o Lista de Preturi cu 20% Discount……si, sa va asteptam. A’propos – facem si Consultanta…de la distanta desigur!! (ha, ha)

 

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

www.fitness.com.ro

Postat in 2020-04-08 de Cezar Gregoriev Fitness 0 2206
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare