Diferite tipuri de ANTRENAMENTE de FORTA

Diferite tipuri de ANTRENAMENTE de FORTA

Există diferite tipuri de ANTRENAMENTE de FORTA care spre deosebire de antrenamentele de Fitness, folosesc greutatile libere. De la HIIT (High Intensity Interval Trening) până la exerciții de ridicare Greutati, fie Gantere, fie Haltere, apoi Antrenamentul in “circuit” urmarind grupe de muschi inrudite sau exerciții de izolare musculară unde, de exemplu, antrenezi Bicepsul pana „crapa” !

Aceste tipuri de antrenamente sunt adesea asociate cu cresterea volumului si tonifierea musculaturii, dar există si multe beneficii fizice
și mentale in urma antrenamentul de forță, care nu sunt contorizate in mod frecvent. Mulți tineri încep să se antreneze din motive estetice – sa arate „bine”, în timp ce alții vor să obțină un avantaj competitiv la sportul pe care il practica -  sau o combinație a celor doua directii. Este recomandat ca, pe langa antrenamentele normale si clasice in Sala de Fitness, sa planificati o data la 3 antrenamente de fitness si un antrenament de Forta.

In timp, pe măsură ce ne maturizăm fizic
și mental, mulți oameni descopera sau re-descopara pregătirea de forță, fie separata, fie in cadrul antrenamentelor de fitness. Altii se indreapta catre Antrenamentele de Forta ca pasiune sau hobby. Oricum, pentru toti devine clar ca Antrenamentele de Forta curata au si efecte mentale de calmare, satisfactie personala, intelegere, incredere in sine.

De
și există o mare varietate de motive pentru care oamenii încep să se antreneze, beneficiile pentru toată lumea sunt aceleasi.
Deci, NU ezita sa iei din cand in cand Gantera de 12 kg si executa 3 serii de 15 ridicari!!

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

Postat in 2019-04-13 Fitness 0 1038

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare