NOILE TENDINTE pentru 2020 IN FITNESS

NOILE TENDINTE pentru 2020 IN FITNESS

Episod I

Conform studiilor la nivel mondial făcute de Colegiul American de Medicina Sportiva (ACSM), pentru domeniul Fitness si Wellness, in anul 2020 OBIECTIVELE si INTENTIILE participanților vor fi următoarele:

Dat-fiind timpul scurt disponibil !!

  1.        Antrenamentul de Intensitate Ridicata cu intervale scurte de pauza – HIIT – se produce prin exerciții scurte de 10-12 repetiții care alternează cu perioade scurte de pauza de 1-2 minute.

Sesiunea de antrenament integrala nu trebuie sa dureze mai mult de aprox.30 minute.  Îmbunătățiri remarcabile mai ales pentru Femeile amenințate de creșterea in Greutate si/sau pierderea masei musculare datorita vârstei. Începătorii trebuie sa pornească mai încet. Vorbiți neapărat si cu un Instructor de Fitness!

  1.        Pentru Înregistrarea cat mai corecta a Activității de Fitness si a Rezultatelor obținute – se vor purta din ce in ce mai mult MONITOARE CEAS, care urmăresc : Ritmul Cardiac / Nr. pași făcuți pe zi / Distanta parcursa alergat sau mers / Caloriile arse in timpul efortului / etc. Acest tip de “trackers” vor fi un suport si in intențiile de pierdere in Greutate – planificând mai bine scopurile fixate de antrenori sau medici.
  2.        ANTRENAMENTELE IN GRUP vor fi o soluție utilizată din ce in ce mai mult, pentru cei ce doresc abordarea unor noi exerciții de fitness sau mai multa Motivare / Încurajare si nu in ultima instanța - Socializare profesionala. Antrenorul de Fitness are un rol decisiv imediat după voința participantului. Acest tip de Antrenament este bun atât pentru Începători cat si pentru cei Avansați.

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

www.fitness.com.ro

Postat in 2020-01-04 de Cezar Gregoriev Fitness 0 723
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare