15 bârfe din Fitness – care fac mai mult rau decat bine !!

15 bârfe din Fitness – care fac mai mult rau decat bine !!

EPISOD 1.

In activitatea din Salile de fitness si in general in orice activitate sportiva de intretinere a sanatatii, exista tone de „sfaturi bine-voitoare” contradictorii si daunatoare:

  1.      SE ZICE ca Exercitiile nu ajuta la contracararea efectelelor negative ale imbatranirii” !!

ADEVARUL – in urma multor cercetari si analize stiintifice -  Exercitiile fizice regulate aduc beneficii semnificative atat creierului cat si corpului, anuland si diminuând multe din efectele clasice ale Imbatrinirii.

Este foarte important sa inlocuim TIMPUL SEDENTAR al oricarui individ, cu un nivel de activitate intensiva – fitnessul fiind cea mai disponibila si comoda.

  1.     SE ZICE ca un Metabolism lenes – este singura cauza majora a Cresterii in Greutate (Ingrasare) cu cat inaintam in varsta!

ADEVARUL – conform studiile extensive din Marea Britanie, matabolismul uman nu se mai modifica aproape deloc – dupa varsta de 30 de ani DECI – nu este el vinovat de Ingrasarea noastra excesiva.

Cea mai buna metoda de evitare a Ingrasarii datorate cresterii in varsta este – Miscarea de orice fel si…cat mai intensa, chiar daca scurta!!

  1.     SE ZICE – ca pentru a ramane „in forma” (fit), este suficient sa te antrenezi in Gym, 1 data sau de 2 ori pe saptamana !!

ADEVARUL – pentru a ajunge la o forma sustenabila dorita, 1-2 ori pe saptamana NU este sufucient.

Dupa multe incercari de-a lungul anilor…si studi facute de American HA, se recomanda intre 3 si 5 antrenamente pe saptamana, nu neaparat lungi dar…intense.

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

Postat in 2019-08-27 de Cezar Gregoriev Fitness 0 999

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare