EP 2: FITNESSUL INTUITIV! - CEZAR GREGORIEV

EP 2: FITNESSUL INTUITIV! - CEZAR GREGORIEV

Incetul cu incetul, aceste asa-zise obligatii, se dezvolta in antipatii si anxietate. Suntem diferiti – fiecare dintre noi este unic si ceea ce merge la unul dintre noi, strica sau este ineficace la altul, oricat ne-am antrena.

Aici trebuie sa descoperim, sa abordam Fitnessul Intuitiv!

(Vezi episodul 1)

            Uita de numaratoare – adica: ce distanta ai alergat pe banda / cate repetitii faci la fiecare aparat / cat ai incarcat data trecuta / cate calorii ai ars…etc. Lasa-ti corpul sa decida! Incearca sa comunici cu fiecare muschi sau parte a corpului pe care o lucrezi….s-a contractat prea mult / te doare o lecuta / simti ca nu mai vrea…OPRESTE-TE!

          Antreneaza-te ca sa te simti bine – NU pentru ca te simti vinovat din alte motive (de exemplu - ai mancat prea mult Duminica ). Cheia aici este - un pic de compasiune pentru tine. Când mintea îți rătăcește în locuri de vinovăție, respiră adânc, recapătă o perspectivă și ascultă-ți corpul, nu capul.

SFATURI de fitness sunt peste tot. Un prieten jură HIIT poate arde 1000 de calorii și un altul ca, a avut o revelație în timp ce face un ultra-maraton. Asta e grozav, pentru ei. Dar poate nu pentru tine. Frumusetea de a se antrena este că există atât de multe opțiuni pentru a te mișca mai mult. Mersul pe jos de exemplu – este un exercițiu. Înotul înseamnă exerciții fizice, Cățăratul, Dansul, Gimnastica de orice fel, Culturism sau Boxul. Găsiți ceva de care vă bucurați cu adevărat. Asta ești motivat să faci, pe langa 1-2 sedinte in Sala de Fitnes. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să fiți mai activi, dar vă va ajuta și sănătatea mintală!

Contact:

Cezar Gregoriev - 0722.368.037
www.fitness.com.ro 
www.aerobics.ro / www.saune-tylo.ro

www.fitness.com.ro

Postat in 2020-02-20 de Cezar Gregoriev Fitness 0 2047
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare