Fitness-ul: 300% crestere

Fitness-ul: 300% crestere

Studii facute in Anglia si USA prevad o crestere globala de 300% a industriei de fitness si wellness in urmatorii 10-15 ani.

Desigur se fac diferente intre zona Asiei si a tarilor in curs de dezvoltare precum Romania si restul tarilor cu o industrie de fitness matura.

Nu se mai pune problema singulara a existentei unui numar suficient de Sali de fitness, ci a satisfacerii cat mai integrale a unor cerinte din ce in ce mai complexe din partea pietii.

Asadar, va exista un Gym in fiecare cartier care sa aiba si zona de fitness, de culturism, de cross-fit sau aerobica, antrenori privati, etc.

Locatiile care vor rezista vor fi cele care vor integra si aplicatiile digitale dedicate clientului, pentru a-i putea furniza o experienta si utilitate personalizata in Gym.

Mai importanta pentru crearea satisfactiei si retinerii in Club devine Estetica Clubului si designul aparatelor.

(www.fitness.com.ro / www.echipamentefitness.ro ).

Asadar, Fitnessul se va cristaliza ca LIFE STYLE si va deveni pentru fiecare utilizator un « Status Simbol » care trebuie intretinut si actualizat prin noutati, ca si in industria Fashion.

Aplicatiile digitale mentionate mai sus, pe langa faptul ca vor personaliza sesiunea de antrenament, vor avea din ce in ce mai mult si o actiune terapeutica si vor fi utilizate ca repere in sanatatea fiecarui utilizator.

Ca o tendinta in crestere in industreia de fitness – este interventia din ce in ce mai vizibila a Statului in finantarea si dezvoltarea miscarii de fitness pentru populatie (vezi UK).

Speram ca si in Romania, Guvernul si persoanele autorizate sa inteleaga importanta unei Forte de munca sanatoase pe termen lung.

 

Contact

Cezar Gregoriev: 0722-368037

Postat in 2016-11-25 de Cezar Gregoriev Fitness 0 1136
Tag: fitness

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare