Dorim sa fim sanatosi? Cezar Gregoriev

Dorim sa fim sanatosi? Cezar Gregoriev

Intr-un articol publicat de GLOBAL WELLNESS InSTITUTE  se stabileste fara echivoc pe baza unor cercetari amanuntite: in Europa, in primul rand si apoi in continentul American si Asiatic – ca Fitnessul si...mai general Wellness-ul este si va fi intr-o perioada DE AUR pana in 2025.

Comentam ca in Romania perioada se va intinde probabil pana in 2035 data-fiind „trezirea”mai lenta si tarzie a populatiei active si nu numai, la fenomenul de MISCARE si BUNASTARE fizica si mentala.

Piata de Fitness in Europa a ajuns in 2016 la 26,3 miliarde EURO (atentie, nu sunt milioane!!) si se preconizeaza statistic, conform unei cresteri anuale masurate, ca va ajuge la 80 milioane de membrii!!
Oare la noi in Romania, cati membri vor fi ? Daca toate salile de fitness active ar inregistra corect abonamentele...

In Europa, primii 30 de mari operatori de sali de fitness au inregistrat in 2016 o crestere de...15,5% ajungand la 12,7 miloane de membri activi. Desigur, s-a simtit si la noi  o oarecare crestere a entuziasmului pentru fitness, dar nu avem inca statistici exacte.

Sunt multi care intreaba, se documenteaza, dar...nu fac primul pas: ASIGURAREA FINANTARII.
Au existat si exista Fonduri fie europene, fie guvernamentale care incurajeaza deschiderea unui Gym sau sala de fitness dar, in continuare procedurile de aprobare sunt descurajatoare pentru cei ce nu au mai facut afaceri.

 

Primele 5 tari in functie de numarul de membri in Gyms sunt in ordine: Germania, UK, Franta, Italia si Spania.
Romania este pe locul al ....
#-lea si vine tare din urma !!

Perfectionarea si estetizarea echipamentelor de fitness, aparitia unor metode noi de antrenament ca Functional si Cross, utilizarea accesoriilor IT pentru urmarirea antrenamentelor si – nu in ultimul rand – cresterea veniturilor disponibile pentru asemenea activitati, sunt factorii ce vor dezvolta aceasta industrie.

 

Doriti sa deschideti un Gym sau o Sala de Fitness – cautati-ne.
Avem echipamente, consultanta si..multa experienta. www.fitness.com.ro

 

CEZAR GREGORIEV - 0722.368.037

Postat in 2017-08-23 Fitness 0 1204

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare