ARHITECTURA SALILOR DE FITNESS

ARHITECTURA SALILOR DE FITNESS

ARHITECTURA SALILOR DE FITNESS

Dovezi ştiinţifice indică faptul că mediul construit - afectează toate dimensiunile BUNASTARII UMANE: fizice, sociale, mentale, profesionale, emoţionale şi spirituale.

Dar constientizarea opiniei publice in legatura cu impactul major al CLADIRILOR asupra sanatatii – a ramas mult in urma dovezilor stiintifice.

S-a abordat cu succes SANATATEA MEDIULUI inconjurator, dar SANATATEA UMANA (wellness) a ramas mult in urma.  

Acum este momentul pentru a extinde atat Arhitectura, Ingineria cat si Construcţiile, de la Sanatatea Mediului catre SANATATEA UMANA,  a oamenilor in primul rand.In lume proiectantii si arhitectii inregistreaza un interes din ce in ce mai mare catre  proiectarea dupa principiile BIOPHILICE, principii care abordeaza poluarea mortala din interioarul cladirilor, designul care îmbunătăţeşte starea de spirit, iluminatul cald si natural, somnul, productivitatea...pana la strategiile care blochează radiațiile electromagnetice sau care încurajează mişcarea şi interacţiune socială.

Asa ca – o Sala de Fitness, un Spa, Centru de Recreere, Club Sportiv sau locuinta personala, trebuie sa fie proiectata conform acestor principii pentru a satisface necesitatile actuale ale utilizatorilor. 

Standardele invechite utilizate in continuare duc la cladiri care sunt nesănătoase, cauzând oamenilor disconfort şi boli.

Clădirile performante din viitor trebuie să aiba nu numai un impact pozitiv asupra mediului, dar, de asemenea, sa creeze si sa mentina BUNASTAREA oamenilor care le ocupa.
Pentru Dezvoltatori, acest tip de cladiri vor fi avantajul de piata care poate impulsiona preţurile şi a profiturile.

 

Cezar Gregoriev / www.fitness.com.ro

Postat in 2017-07-26 Fitness 0 1174

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Related articles

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare