INTERVIU CU DL. CEZAR GREGORIEV - PARTEA I

Domnule Gregoriev,  cum se prezinta piata mondială de fitness  în prezent?

În lume, de peste  50 de ani, piata de fitness este în continua  crestere.  Acum cativa ani, Mark Mastrov, care detine în proprietate personala cea mai mare retea de cluburi de fitness - 24 Hour Fitness, cu 370 de cluburi raspandite pe întregul glob, a vândut din drepturile sale unei firme din New York, pentru suma de 1,6 miliarde de dolari. Asta, ca sa va dati seama  cât de mult se pune accentul pe acest business si cât de profitabil poate  fi, atat pentru cei care il practica, cat si pentru cei care beneficiaza de pe urmele lui, mai precis, clientii care au nevoie de miscare pentru a-si mentine  organismul sanatos.

În Romania, pe la sfarsitul anilor '90 existau doar sali mici, renovate  si dotate  cu echipamente uzate, destinate  mai ales culturistilor mai mult sau mai putin profesionisti. Astazi, nu exista oras cu peste 30.000 de locuitori în care cel putin un investitor sa nu doreasca sa deschida o sala de fitness sau un centru de sanatate.

Fitnessul este tipul de afacere în care bagi banii o data,  la început, dupa care începi sa culegi roadele. Un fel de pompa de petrol. Cheltuielile ulterioare sunt cu personalul si alte lucruri mai marunte, iar recuperarea investitiei se face în 3-4 ani. În prezent,  aproape toata  lumea vrea sa faca fitness, de la copiii mai grasuti, pana  la doamnele si domnii de generatia a treia - deci exista clienti berechet.

 Care este misiunea PARADIGMA CONSULT in acest  context?

Cu o lunga experienta  în Suedia, firma personalizeaza pachete de servicii si echipamente, fie ca este vorba despre  un club de fitness, hotel, gym sau centru de sanatate sau un "day Spa". Asa cum este specificat in cateva fraze si in web site-ul nostru "tractor" - www.fitness.com.ro:

- Împrumutam oricarui profesionist si vindem numai echipamente performante.

- Ne angajam oricând sa va conducem catre o afacere de succes.

- Ne grabim oriunde gasim parteneri si locuri potrivite.

- avem idei !!

Postat in 2016-06-11 de Cezar Gregoriev Fitness 0 944

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare