MEMBRII GYMULUI nostru vor fi cu noi si peste 1 luna? – partea a II a

MEMBRII GYMULUI nostru vor fi cu noi si peste 1 luna? – partea a II a

  1.        Plecand de la o sesiune completa intr-un GYM, care sunt detaliile si momentele ce vor determina ramanearea Membrilor cu noi si care sunt cele ce vor respinge, irita si goni actualii abonati?

Pornind de la locul de Parcare: aveti?, este suficient?, este civilizat?.

Apoi, vedeti cat de usor se ajunge la Gym-ul nostru, sau cat de expusa si vizibila este Intrarea Principala?

O alta intrebare fundamentala este: personalul de la receptie este primitor?

Exista si alte aspect care sunt adesea neglijate: cat de estetice sunt aparatele de fitness, Sala de Fitness este complet echipata sau are lipsuri?

Aduceti-va aminte cand va intoarceti intr-un restaurant, de multe ori nu sti exact de ce, ci doar ca te-ai simtit bine in acel loc.

  1.        interactiune continua sau una programata cu membrii Clubului este dorita si ajuta la progresul si retinerea acestora in Club – multe luni la rand? Asta inseamna ca vom face cu toti membri Personalului cursuri de PR sau nu? Nu uitati! Multi dintre Membri unui Gym vin aici ca la „doctor” sau la „preot” adica, sa aveti grije de ei, sa-i protejati, sa le spuneti ce sa faca.
  2.        Veti organiza EVENIMENTE comune cu membrii? ...poate un An Nou, poate inventati o motivatie placuta de ex.: „membrul cu nr.1000”.
  3.        Ever Green Members” ...stiti ce e asta? Ati dat suficienta importanta si respect membrilor peste 55 de ani? Poate ca ei sunt cei care alimenteaza acel ”telefon fara fir” in vestiare, in afara Clubului!? Nu trebuie discriminati desigur, dar la anumite clase de aerobica sau fitness functional, poate un discount la achizitia abonamentului ar trebui oferit...!

 

Revenim saptamana viitoare cu partea a III-a.

Postat in 2016-10-26 Fitness 0 655

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare