Oricine munceste intr-un birou trebuie sa se antreneze cel putin o ora pe zi, altfel risca o moarte prematura!

Oricine munceste intr-un birou trebuie sa se antreneze cel putin o ora pe zi, altfel risca o moarte prematura!

Un studiu aprofundat realizat de specialistii revistei medicale „LANCET” care au supravegheat peste un milion de adulti un timp indelungat, a concluzionat: „stand cel putin 8 ore pe zi la birou, creste riscul unei morti premature cu 60%.

 

Spre deosebire de poluare sau radiatii - subiecte abordate des si cu urmari cunoscute -, lipsa antrenamentului fizic nu doare, dar efectele absentei acestuia se manifesta in timp.

Acest risc poate fi totusi inlaturat in mare parte daca ne antrenam cel putin o ora pe zi, de exemplu, o sesiune de antrenament in Gym sau  practicand sporturi precum tenis sau fotbal. O alta alternativa  este mersul pe bicicleta.

 Ideal ar fi sa  dedicati miscarii o anumita zi si ora de la care sa nu facti nicio exceptie!

 

 

In continuare, raportul mentionat mai sus sugereaza ca activitatile fizice sunt importante indiferent cate ore petreceti in birou asezat in fata computerului.

Ca o ultima concluzie ingrijoratoare, raportul subliniaza faptul ca amenintarea cauzata de inactivitatea fizica  este acum mai mare chiar decat fumatul si produce mai multe pagube decatobezitatea. In lumea intreaga se dau legi impotriva fumatului, dar nimeni nu da legi impotriva sedentarismului.

Acesta este motivul pentru care afacerile in domeniul Fitnessului sunt si vor fi in continuare profitabile si din ce in ce mai cautate.

Vreti sa va faceti un Gym si sa va orientati catre afacerile viitorului? Cautati-ne!

CEZAR GREGORIEV   /0722368037 

Postat in 2016-10-03 de Cezar Gregoriev 0 580

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare