Fitness-ul in TURISM

Fitness-ul in TURISM

De la inceput trebuie facuta o deosebire intre unitatile turistice care dedica un club de fitness exclusiv clientilor hotelului si cele care deschid acest club si pentru clienti externi.

 

Pentru prima categorie, de obicei, suprafatza dedicate clubului de fitness variaza intre 20 si 60 mp si chiar mai mult, in functie de tipul hotelului, numarul de camere si tipul de clienti primiti in hotel. Noi la Swedish Business Club folosim o formula care ne indica exact numarul de aparate necesare pentru fiecare caz.

 

Fiecarui echipament ii este dedicat un “spatiu vital” iar intregul club trebuie sa respecte cel putin gradul de confort al hotelului. Lumina si aerul proaspat sant doua conditii strict necesare. In privinta spatiului hygienic, in functie de marimea clubului, 1-2 dusuri sant recomandabile insa, minimum 1 toaleta este necesara.

 

Pentru alegerea echipamentelor plecam din nou de la 2 alternative si anume: daca acest club are un supraveghetor specializat si, daca nu are acest supraveghetor. In functie de acest lucru noi furnizam beneficiarului echipamente cu reglaje simple pneumatice, iar dintre aparatele cardio, pe cele  care nu necesita intretinere si supraveghere (self-powered) sau, aparate mai simple pe langa care facem un curs de “mentenanta” si la cerere, semnam un contract de intretinere cu Beneficiarul.

 

Dintre categoriile de achipamente pe care le furnizam, de departe cea mai ceruta in cazul unitatilor turistice, este categoria echipamentelor cardio-fitness adica: benzi de alergare, biciclete cardio, eliptice multifunctionale, stepere si simulatoare de canotaj.

Pe langa acestea, unul sau mai multe “multi-gymuri” – aparate la care un client poate antrena mai multe grupe de muschi, si deasemeni, minimum o bancheta pentru abdomen.

 

Estetica tuturor acestor aparate si usurinta la folosire – sant alte 2 caracteristici care fac din orice club de fitness echipat Panatta, un spatiu apreciat de clientii hotelului.

In ultimi ani, piatza din Romania inregistreza cereri mai complexe - servicii “pachet” incluzand pe langa un club de fitness si facilitati Spa (masaj, sauna, aerobica, solar, etc.).

In aceasta directie, noi la Swedish Business Club, am elaborate un concept unitar care se adapteaza foarte usor oricarui tip de investitie in domeniu. In plus, furnizam toate tipurile de echipamente necesare precum si Consultanta legata de fiecare proiect.

 

 

Cezar Gregoriev

Postat in 2016-08-03 de Cezar Gregoriev 0 823

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare