Succesul si Profitabilitatea

Succesul si Profitabilitatea

PARADIGMA CONSULT echipeaza cu aparate si accesorii fitness Gymuri, Hoteluri, Centre sportive, Cluburi, etc si ofera Consultanta Totala clientilor sai.

 DESIGNUL personalizat, Unic este poate prima sarcina pe care ne-o asumam – impreuna cu Beneficiarul.

Sala de fitness trebuie sa fie impartita in mod optim – pentru a cuprinde clasicele functiuni cum ar fi Fitness all-around, Body Building, Aerobica, Vestiare, Receptie, Ciclo-cros de sala, dar si multe din tendintele actuale deja de success ale acestui tip de afacere: Cross fitness, Fitness Functional, Yoga, Spa, etc.

Design-ul implica existența mai multor perspective, in functie de dorinta Beneficiarului / in functie de conditiile existente in locatie / in functie de Clientela pe care se doreste a o aduce in Gym / in functie de Finatarea existenta.

Designul unic si Estetic este foarte important deoarece orice Beneficiar isi doreste sa aduca si sa pastreze cat mai multi clienti. Majoritatea Clientilor actuali vin intr-o Sala de Fitness nu numai sa se antreneze, dar si sa Socializeze si deci - reactia lor la Ambient este importanta.

 

Succesul si Profitabilitatea– este ceea ce urmarim de la inceputul colaborarii noastre cu Clientul Beneficiar

Echipa “PARADIGMA CONSULT”  susține industria de fitness din Romania, si sprijină antreprenorii care își doresc dezvoltarea în acest domeniu.

 

Contact:

www.fitness.com.ro / www.echipamentefitness.ro

Cezar Gregoriev - 0722.368.037

Postat in 2017-04-20 Fitness 0 937

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare