Afacerea viitorului: SALA DE FITNESS

Afacerea viitorului: SALA DE FITNESS

Cunoaştem cu toţii persoane care vor să acceseze o finantare  sau care vor să îşi folosească economiile pentru a dezvolta o afacere pe cont propriu. 
Toată lumea işi doreşte să înţeleagă şi să dezvolte o afacere de viitor. Noi venim cu răspunsul: fitness-ul. Acest tip de afacere a fost si este una din cele 3 tipuri de afacere care a functionat si in timpul crizei recente!


În era tehnologiei, unde aplicaţiile mobile îţi monitorizează pulsul, alergarea şi stilul de viaţă, nimic nu este mai compatibil cu acestea decât o afacere în domeniu. 


Ca model de business, o sală de FITNESS se bazează pe abonamente lunare, ceea ce reprezintă un venit constant. Odată achiziţionate echipamentele, mai rămân doar cheltuielile cu personalul. 
Dacă optaţi pentru echipamente de calitate, aveţi garanţia a peste 12 ani de funcţionare fără să le înlocuiţi. Însă, dacă a mai rămas doar problema bugetului pentru echipamente, vă putem ajuta. 
Oferim FINANTARE pentru dotarea sălilor de fitness. 


Dacă nu aveţi experienţă în domeniu, vă ajutăm deasemeni cu consultanţă care cuprinde: sugestii privind locaţia, planul optim de amplasare a echipamentelor de fitness, plan de promovare a clublui, instruire personal sala de fitness. http://fitness.com.ro/consultanta-fitness
Pentru a afla mai multe detalii, vă invităm să ne trimiteţi un e-mail pe adresa: info@fitness.com.ro

 sau să ne contactaţi telefonic la nr: 0722 368 037 – Cezar Gregoriev.

Postat in 2016-04-13 de Cezar Gregoriev 0 1016

Adauga un comentariuLeave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Categorii blog

Ultimele comentarii

No comments

Cautare in blog

Prev
Next

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare