Aqua-Dome_03.jpgRezolvare globala si totala a oricarui proiect

Home-House-spa_01.jpg

SANATATEA este prima noastra preocupare – in orice locatie Spa sau Centru de Relaxare Misiunea noastra – si nu de azi , de ieri – este crearea unor proceduri si experiente de refacere si recuperare a sanatatii, intr-un mediu perfect echilibrat.

Sanatatea si vitalitatea sunt conditii sin-qva-non pentru o viata activa de lunga durata. Toate proiectele la care am participat au avut acest deziderat pe primul loc.

Realizarea unor Locatii Spa sau Centre de relaxare cu respectarea stricta a acestei misiuni, implica o atentie deosebita la detalii, observarea tuturor caracterelor specifice fiecarui client sau loc, precum si o realizare  impecabila a obiectivului final.

Waldhotel-National_01.jpgAqua-Dome_01.jpg

Un Plan Strategic, Furnizori verificati, urmarirea atenta a Constructiei, Evaluarea continua a rezultatelor – si multe alte etape sau proceduri, au fost verificate de clientii nostri.

Referintele noastre se intind pe o perioada de peste 30 de ani si mai mult de 2000 de proiecte realizate si active. Cateva exemple recente… : Dl.Andreas Mattmuller de la MOEVENPICK RESORTS / Dl.Don Camellieri de la CENTERS PARCS LTD. / Dl.Ole Bested Hensing de la TROPICAL ISLANDS / Dl.Klaus Mantl de la HOTEL MOHRLIFE RESORT …si multi alti.

Mohr-Life_03.jpg

Mohr-Life_01.jpg

Four-Seasons-Guangzhou_03.jpg

The Medical Spa & Wellness Group creaza impreuna cu Clienti sai, conceptul si solutiile fiecarui proiect, unde Calitatea – Viziunea – Inovatia sunt preocupari de fiecare zi.

Asa reuseste MSWG sa realizeze fiecare proiect astfel incat Recuperarea investitie si Profitabilitatea sa fie maxime. Explorarea continua a noutatilor, curentelor si necesitatilor in schimbare ale clientilor, se transforma in noi concepte, noi tipuri de echipamente, noi tipuri de Spa.


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Solicitare