Special Fit 

 • Activitati de grup
  Activitati de grup

  Echipamente perfecte pentru CICLOCROSS de sala si MARATON de sala (WALKING)

  Spinningul este o forma de antrenament efectuat pe biciclete stationare care ii obliga pe practicanti sa depuna un efort intens. A fost inventat in anii 80 de Johnny Goldberg (un celebru antrenor de fittnes).

  In cadrul unei clase de spinning un instructor va pedala pe o bicicleta stationara, in fata unei sali pline de persoane care utilizeaza la randul lor acelasi tip de bicicleta. De cele mai multe ori in sala lumina nu este foarte puternica, muzica este extrem de antrenanta , totul este gandit in asa fel incat persoanele care practica acest tip de antrenament sa fie cat mai motivate. Clasa incepe cu o perioada de incalzire urmata de 30-45 minute de antrenament si de 10 minute pentru revenire.

 • Aerobic clasic
  Aerobic clasic
 • Aerobica Aqvatica
  Aerobica Aqvatica

  Fitness in piscina

  De ce? Ce este? Pentru ce?

  1. Nu este numai pentru  "incepatori"

  Foarte multi au impresia ca acest tip de antrenament este pentru persoanele in varsta sau, cu probleme de obezitate sau - care nu au o forma fizica foarte buna. Dar NU este asa! Din ce in ce mai multi au descoperit cat de reconfortant si terapeutic este sa te antrenezi IN APA. Un inotator foarte bun cu o varsta de 24 de ani ne spune: "La inceput credeam ca nu este o porovocare destul de puternica pentru mine, dar m-am convins dupa prima sedinta" , chiar si tinerii in forma maxima pot beneficia de acest tip de antrenament.

  2. Nivelul se ajusteaza automat

  Indiferent de forma ta fizica, de rezistenta sau forta ta, poti beneficia de un antrenament complet in apa. Dupa cum stiti – INOTUL este considerat cel mai complet sport iar AQUA-AEROBICA este un derivat. Instuctorul va avea grija sa iti ofere o gama larga de “adaptari »ale miscarilor pentru a creste sau scadea dificultatea antrenamentelor pentru tine personal. In mod normal vei avea la inceput o centura de flotatie care te va tine sub apa si-ti va usura miscarile, dar daca vrei un cardio adevarat vei incerca fara http://fitness.com.ro/aerobica-aqvatica    Dupa cum se stie, si un hipopotam de 2 Tone poate face balet sub apa !!

  3. Poate fi un atrenament si pentru orice sportiv de performanta

  Aqua fitness-ul ca antrenament periodic, poate imbunatati performantele sportivilor activi in sporturi dinamice: alergatorii, dansatorii, jucatorii de fotbal sau jucatori de poker J. Multumita flotabilitatii pe care corpul uman o are in apa, iti vei intari muschii si iti vei mari performantele fara sa iti "uzezi" incheieturile sau sa suprasoliciti oasele. Acesta este principalul motiv pentru care Aqua fitnessul  este perfect pentru persoanele care se recupereaza dupa accidentari. Te ajuta sa iti intaresti muschii fara a "stresa" alte parti sensibile ale corpului.

  4. dezvolta si reface UNIFORM

  …adica, Aqua Fitness-ul te ajuta sa balansezi acei muschi care au devenit inegal solicitati  - de exemplu mana dreapta la dreptaci, datorita unor actiuni repetate. Facand exercitii in apa, rezistenta pe intreaga miscare, un fenomen cunoscut sub numele de "double concentric muscle motion", preia musculatura uniform si integral. Cu alte cuvine , APA nu lasa efortul sa se concentreze doar pe muschiul implicat – disperseaza energia in toti muschi.

 • Gama Tiguar
  Gama Tiguar

  Accesorii utile si necesare in clasele de Gama Tiguar

  Realizate si fabricate dupa ultimele tehnologii ale secolului XXI in domeniu, ofera:

  •          Forme ergonomice si culori differentiate pe greutati;
  •          Materiale durabile si anti-bacteriale ;

  Estetica atragatoare si usor de intretinut.

 • Masaj
  Masaj
 • Pilates
  Pilates

  Echipamentele si Accesorii PILATES 100% functionale - siguranta antrenamentului fiind esentiala in producerea fiecarui aparat. Multe dintre aceste aparate sunt patentate International. Materialele folosite sunt alese cu multa grije si prelucrate ulterior pana la perfectiune. Nu uitati - pentru o sesiune de antrenament completa, consultati un antrenor si nu va zgarciti la Accesorii!!

 • Fitness Copii
  Fitness Copii

  Kids’ aim is one of educating our children while they have fun with a system created for kids aged from 5 to 11. Games, sport, prevention, imagination and creativity are the backbone of this line, based on posture control and a coordinated and balanced use of strength. Machines designed for kids, with interactive displays and sensors for correct postures that combine play and exercise during thrilling group lessons. Available in the medical version.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Cerere