Aerobica Aqvatica 

Aerobica Aqvatica

Fitness in piscina

De ce? Ce este? Pentru ce?

1. Nu este numai pentru  "incepatori"

Foarte multi au impresia ca acest tip de antrenament este pentru persoanele in varsta sau, cu probleme de obezitate sau - care nu au o forma fizica foarte buna. Dar NU este asa! Din ce in ce mai multi au descoperit cat de reconfortant si terapeutic este sa te antrenezi IN APA. Un inotator foarte bun cu o varsta de 24 de ani ne spune: "La inceput credeam ca nu este o porovocare destul de puternica pentru mine, dar m-am convins dupa prima sedinta" , chiar si tinerii in forma maxima pot beneficia de acest tip de antrenament.

2. Nivelul se ajusteaza automat

Indiferent de forma ta fizica, de rezistenta sau forta ta, poti beneficia de un antrenament complet in apa. Dupa cum stiti – INOTUL este considerat cel mai complet sport iar AQUA-AEROBICA este un derivat. Instuctorul va avea grija sa iti ofere o gama larga de “adaptari »ale miscarilor pentru a creste sau scadea dificultatea antrenamentelor pentru tine personal. In mod normal vei avea la inceput o centura de flotatie care te va tine sub apa si-ti va usura miscarile, dar daca vrei un cardio adevarat vei incerca fara http://fitness.com.ro/aerobica-aqvatica    Dupa cum se stie, si un hipopotam de 2 Tone poate face balet sub apa !!

3. Poate fi un atrenament si pentru orice sportiv de performanta

Aqua fitness-ul ca antrenament periodic, poate imbunatati performantele sportivilor activi in sporturi dinamice: alergatorii, dansatorii, jucatorii de fotbal sau jucatori de poker J. Multumita flotabilitatii pe care corpul uman o are in apa, iti vei intari muschii si iti vei mari performantele fara sa iti "uzezi" incheieturile sau sa suprasoliciti oasele. Acesta este principalul motiv pentru care Aqua fitnessul  este perfect pentru persoanele care se recupereaza dupa accidentari. Te ajuta sa iti intaresti muschii fara a "stresa" alte parti sensibile ale corpului.

4. dezvolta si reface UNIFORM

…adica, Aqua Fitness-ul te ajuta sa balansezi acei muschi care au devenit inegal solicitati  - de exemplu mana dreapta la dreptaci, datorita unor actiuni repetate. Facand exercitii in apa, rezistenta pe intreaga miscare, un fenomen cunoscut sub numele de "double concentric muscle motion", preia musculatura uniform si integral. Cu alte cuvine , APA nu lasa efortul sa se concentreze doar pe muschiul implicat – disperseaza energia in toti muschi.

 • 0,00 lei
  Echipament conceput si dezvoltat de o echipa de medici, in conditii stricte Biomecanice – pentru a deveni o referinta in Reabilitare Medicala Acvatica
 • 0,00 lei
  Saua ajustabila vertical si orizontal. Foarte utila in reabilitare SPATE, Graviditate, performanta. Inclusa obligatoriu in programe Post-Recuperare si Post-Traumatic, sub control medical. Max.30 minute necesare unei sesiuni de High Performance cu ardere maxima de calorii.
 • 0,00 lei
  Aparat recomandat in special pentru Porgrame de Slabire, Artrita, Regenerare varsta a III, tratamente Varicoza, Celulita, boli Reumatice si in general pentru recuperarea Musculara a Atletilor.
 • 0,00 lei
  Eliptic acvatic cu rezistenat progresiva la antrenament, foarte bun pentru sportivi de performanta. Diminuarea Greutatii in submersie permite executarea unor exercitii fara impact,  dedicate celor 3 centuri de incheieturi. Intareste muschi Abdominali. 
 • 0,00 lei
  Se foloseste cu mult succes pentru grupuri de utilizatori, socializarea jucand un rol important. De la”mers” pana la “alergare” . Recomandat Centre Fitness, Spa, Hoteluri.
 • 0,00 lei
  Barelel de sustinere inter-schimbabile, foarte stabile, fara balans. 4 pozitii de panta, pentru diferite grade de dificultate. Ramele de support se pot schimba « Fata – Spate » .
 • 0,00 lei
  La acest echipament s-a introdus un sistem de lamele care ridica progresiv Rezistenta la pedalare. Acest sistem este cantonat sub cadrul bicicletei. Toate modelele sunt construite pentru Utilizatori intre 1,55 m si 2,10 m Inaltime.

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Finalizare Cerere